Elever og TRIKK

Nedenfor finner dere to artikler skrevet av elever ved Byåsen VGS. De er skrevet av Tord Kroknes Berg (3ST) og Camilla Kottum Elmar (2MK).

trikk

Hva har vi lært?

I godt over to år har det såkalte trikkeprosjektet nå vært i gang. Elever ved flere avdelinger på Byåsen videregående skole har bidratt med sitt for å fylle trikkens interaktive skjermer med både nyttig og underholdende innhold. Studiespesialisering (ST) har først og fremst vært aktive i arbeidet med å produsere film og sanke sitater knyttet til faglig relevante emner. Men hva har vi egentlig lært av det hele?

[les mer her]

MKs samarbeid

Byåsen VGS har et samarbeid med Gråkallbanen A/S, og vi har et tett samarbeid om utforming og innhold til skjermene. Vi har også samarbeid med barne- og ungdomsskolene og en del organisasjoner i området, som også kan være med på å levere informasjon til skjermene.

Vg2 medier og kommunikasjon har delt seg inn i redaksjoner som har ansvaret for at prosjektet holder seg på skinnene. Vi har tatt en prat med noen av de seks gruppelederne i medier og kommunikasjonsklassen 2MK om arbeidsoppgaver og synspunkter på prosjektet.

[les mer her]